Kies voor een snelle, doelmatige en persoonlijke aanpak

Wij bieden de advocatuur persoonlijk contact en één loket voor een snelle afhandeling

Ook als advocaat bent u bij Stam gerechtsdeurwaarders en incasso aan het juiste adres. Wij garanderen u een effectieve combinatie van expertise, persoonlijk contact en één loket voor een snelle afhandeling van al uw zaken. Wij bieden u een landelijke dekking vanuit één centraal aanspreekpunt voor al uw opdrachten. Tevens kunnen wij fungeren als sparringpartner in uw dossier op het gebied van betekeningen, conservatoire beslagen en executoriale beslagen.

Al uw exploten worden gegarandeerd betekend binnen vijf werkdagen na ontvangst. Spoedexploten die vóór 11.00 uur worden aangeleverd, worden nog dezelfde dag zonder extra kosten betekend.

Ambtelijke werkzaamheden zijn snel en efficiënt geregeld met slechts één telefoontje naar uw vaste aanspreekpunt. U kunt ook mailen naar het speciale emailadres exploot@stamdeurwaarders.nl.

Ook kunt u ons inschakelen voor bijvoorbeeld het opstellen van een proces-verbaal van constatering. Soms is er ondersteunend bewijs nodig als onderbouwing in een gerechtelijke procedure. Een proces-verbaal van constatering is hier geschikt voor. Er moet worden bedacht dat de gerechtsdeurwaarder geheel onbevangen en objectief te werk gaat. Er worden geen concluderende feiten weergegeven, enkel wat er feitelijk geconstateerd wordt. Deze schriftelijke verklaring heeft een dwingende bewijskracht. Dit houdt in dat de rechter verplicht is de inhoud als waaraan te nemen zolang er geen tegenbewijs wordt geleverd. Dit gebeurt omdat de gerechtsdeurwaarder onafhankelijk te werk gaat bij het opstellen van het proces-verbaal van constatering.

• Hier vindt u een overzicht van de Btag-tarieven (Besluit Tarieven Ambtshandelingen)
• Hier vindt u de termijnenplanner

Naast onze ambtelijke diensten bieden wij ook een breed pakket aan diensten om uw bedrijfsvoering financieel gezond en liquide te houden.

Komt u liquiditeit in gevaar? Schakel tijdig Stam gerechtsdeurwaarders en incasso in

Als rekeningen te lang openstaan, zet dat de liquiditeit van uw onderneming onder druk. Uw mogelijkheid om te investeren wordt kleiner. En worden uw rekeningen helemaal niet betaald? Dan kan uw winstprognose ineens omslaan in verlies.

Een gezonde basis voor verstandig zakendoen!

Wilt u weten hoe het gesteld is met de kredietwaardigheid van uw (potentiële) contractpartners? Onze specialisten geven u binnen korte tijd de kredietinformatie die u nodig heeft. Een gezonde basis voor verstandig zakendoen!

Heeft u nog additionele vragen, of wilt u een kwestie bespreken? Neem dan via een van de contactopties vrijblijvend contact met ons op.

Een compleet incassosysteem op maat

Als uw eigen aanmaningen niet meer helpen, schakel dan tijdig Stam gerechtsdeurwaarders en incasso in. Wij geven niet alleen adviezen om problemen met debiteuren te voorkomen, maar wij bieden ook incassohulp.

Juridische specialisatie als toegevoegde waarde van Stam gerechtsdeurwaarders en incasso

Wij doen meer dan openstaande vorderingen innen: wij zijn ook uw juridisch specialist. Wij helpen u graag om effectief zaken te doen, problemen voor te zijn en in geval van en een gerechtelijke incassoprocedure zullen wij u bijstaan en namens u de gehele gerechtelijke procedure voeren.

Komt een incassotraject tot een conflict?

Als een incassotraject tot een conflict leidt, dan kan een juridische procedure onvermijdbaar zijn. Wij hebben eigen juristen, die u met kennis van zaken ter zijde staan. Ook los van een incassotraject kunt u de hulp van onze juristen inschakelen voor andere geschillen op het gebied van onder andere huurrecht, verbintenissenrecht en consumentenrecht.

Wettelijke tarieven

De tarieven voor ambtshandelingen, griffierechten, invorderingskosten zijn bij wet vastgelegd. Hoe de tarieven worden toegepast hebben wij hieronder voor u zo volledig mogelijk uitgewerkt.

Onze opdrachtgevers zijn MKB-bedrijven, (inter-)nationale ondernemingen, (semi) overheden, het CJIB, zorgverzekeraars en nutsbedrijven. Daarnaast bieden wij ook maatwerk in de dienstverlening aan verhuurders van vastgoed (o.a. woningbouwverenigingen en VVE’s), advocatuur, verenigingen en particulieren.

Heeft u als verhuurder te maken met wanbetaling of een geschil?

Bent u een particuliere verhuurder, een commerciële verhuurder of een woningbouwvereniging/-corporatie en heeft u te maken met huurders die hun huur te laat of helemaal niet betalen? Wij hebben de expertise in huis voor een effectieve incasso van uw vorderingen. Bovendien krijgt u een eigen, gespecialiseerde medewerker toegewezen die uw belangen behartigt.

Op maat verzorgde trajecten voor verenigingen

Wij verrichten voor diverse Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) en sportverenigingen de incassowerkzaamheden. Speciaal voor verenigingen bieden wij op maat verzorgde trajecten aan. Voor meer informatie neemt u contact op met Stam gerechtsdeurwaarders en incasso.

Heeft u additionele vragen, of wilt u een kwestie bespreken? Neem dan via een van de contactopties vrijblijvend contact met ons op.

Stam gerechtsdeurwaarders en incasso staat ook particulieren bij

Heeft u als particulier bijvoorbeeld een vorderingen uit een geldleningsovereenkomsten, een geschillen op het gebied van het huurrecht, of een alimentatievordering? Wij staan in dergelijke kwesties ook particulieren bij. Ook als u inmiddels een veroordelend vonnis heeft op uw wederpartij, maar deze nog niet is geïncasseerd, kunnen wij de executie van het vonnis voor u ter hand nemen.

Heeft u additionele vragen, of wilt u een kwestie bespreken? Neem dan via een van de contactopties vrijblijvend contact met ons op.

Start een incassozaak

Geef uw dossierinformatie op voor een incasso-opdracht.

Online portaal opdrachtgevers

Bekijk hier uw online dossier of registreer u voor online dossierinzage.

Incassokosten

Bereken hier de incassokosten van uw vordering.

Contact

Via onze contactpagina kunt u mailen of een terugbelverzoek sturen.