Ik heb bezoek gehad, of post ontvangen van de deurwaarder
Hoe kan ik het beste handelen en direct betalen?

De eerste stap die u moet nemen als u bezoek hebt gehad of post hebt ontvangen van ons is u persoonlijk registeren voor toegang tot het online portaal. U kunt dit eenvoudig doen, door het formulier hieronder in te vullen en te verzenden. U ontvangt binnen 1 werkdag uw inloggegevens. Na inloggen in het online portaal kunt u uw dossier inzien en betalingen verrichten via iDEAL.

Hoe kunt u betalen?

Betaal met iDEAL via Dossier Online

Betaal uw vordering snel en eenvoudig via ons online portaal. Door in te loggen op het online portaal heeft u direct zicht op uw openstaande posten en kunt u eenvoudig en veilig betalen met iDEAL.

Betalingen via het het online portaal worden sneller verwerkt en afgehandeld.

Betaal via een bankoverboeking

Kiest u ervoor om te betalen met online bankieren? Hieronder vindt u enkele punten waar u rekening mee moet houden:

Gebruik het correcte rekeningnummer.
U kunt een van de volgende rekeningnummers gebruiken:
– NL29 RABO 0142 7830 48
– NL89 INGB 0006 7298 30

Vermeld uw dossiernummer in de omschrijving. Vind uw dossiernummer terug op de brief van ons kantoor.

Betaal contant of met PIN bij onze balie in Purmerend

U kunt ook kiezen om contant of met PIN te betalen bij onze balie in Purmerend. Kom hiervoor langs tijdens kantooruren (ma. t/m vr. 9.00-12.00 uur en 13.00-16.30 uur).

Mocht u specifieke vragen hebben of een afspraak willen maken, neem dan vooraf contact met ons op.

Kunt u nog niet inloggen op het online portaal en wilt u toch betalen? Dan is het ook mogelijk om een iDEAL betaling te verrichten. Echter, betalingen via het online dossier worden sneller verwerkt, wat leidt tot een snellere afhandeling van uw dossier. Voor het gemak en de snelheid raden we u daarom sterk aan om gebruik te maken van het online portaal.

Aanvraag inlogcode

Na ontvangst van uw aanvraag streven wij ernaar om binnen één werkdag u te voorzien van inloggegevens.

Voorwaarden:

  • U moet alle gegevens volledig en juist invullen om uw inloggegevens voor Mijn Dossier te kunnen krijgen.
  • De inloggegevens worden alleen aan u persoonlijk verstrekt door middel van deze email aan het door u opgegeven adres.
  • U bent zelf verantwoordelijk voor het veilig bewaren van de inloggegevens.
  • Door aanvraag van inloggegevens geeft u toestemming om het opgegeven e-mail adres en telefoonnummer voor verdere correspondentie te gebruiken tot eigen wederopzegging.
  • Via dossieronline kunt u gegevens inzien van de lopende zaken die wij op u in behandeling hebben.
  • De gegevens zijn “real-time” afkomstig uit de database van Stam gerechtsdeurwaarders – incasso maar kunnen niet altijd up to date zijn. Heeft u bijvoorbeeld van de deurwaarder een dagvaarding ontvangen, dan zijn de kosten daarvan uiterlijk de volgende dag zichtbaar in dossieronline.
  • Mijn Dossier is een extra service van Stam gerechtsdeurwaarders – incasso en kan niet tot verdere verplichtingen van de deurwaarder leiden.

Vul hieronder uw gegevens in voor het opvragen van uw eigen inloggegevens voor Mijn Dossier online.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

De informatie die op Mijn Dossier wordt getoond wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid door Stam gerechtsdeurwaarders – incasso samengesteld. De juistheid en volledigheid daarvan kunnen echter niet door Stam gerechtsdeurwaarders – incasso worden gegarandeerd en zij kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van de informatie op Mijn Dossier.

Stam gerechtsdeurwaarders – incasso verstrekt door middel van Mijn Dossier enkel informatie over producten en diensten. Hoewel de gegevens “real-time” afkomstig zijn uit de database van Stam gerechtsdeurwaarders – incasso bestaat de mogelijkheid dat bepaalde gegevens verouderd c.q. onjuist zijn. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling door Stam gerechtsdeurwaarders – incasso worden aangebracht.

Privacy Statement

De opgeslagen gegevens van gebruikers van Mijn Dossier worden niet door Stam gerechtsdeurwaarders – incasso aan derden verstrekt tenzij dit voortvloeit uit een wettelijke verplichting. Door Stam gerechtsdeurwaarders – incasso zijn passende maatregelen getroffen ter beveiliging van de door de gebruikers van Mijn Dossier verstrekte persoonsgegevens.