De maatschappij verandert,
wij veranderen mee

Over ons

Stam gerechtsdeurwaarders – incasso en juridische dienstverlening werkt voor mkb-bedrijven, overheidsinstellingen, het CJIB, woningcorporaties en instellingen in de medische- en paramedische sector in en door heel Nederland.

Voor Stam gerechtsdeurwaarders – incasso en juridische dienstverlening staat sociaal verantwoord incasseren centraal.

Maatwerk en advies steeds belangrijker

Stam gerechtsdeurwaarders – incasso en juridische dienstverlening vestigde zich ruim 25 jaar geleden in Purmerend. In mei 2022 nam Tamara Bierlee het kantoor over. In diverse functies en uiteindelijk als gerechtsdeurwaarder kwam zij kort na de oprichting in dienst van het kantoor. Tamara: “Maatwerk en advies worden steeds belangrijker. Succesvol incasseren gaat steeds meer over maatwerk. Daarom heeft ons team veel contact met schuldenaren om tot een oplossing te komen. Goede communicatie is daarbij belangrijker dan ooit. Daar hoort wel bij dat wij de schuldeiser van die informatie voorzien waar hij of zij recht op heeft, maar we hebben ook een luisterend oor voor de schuldenaar. De interactie tussen mensen speelt een grote rol. Als deurwaarder moet je verbinden en bruggen durven slaan. Door transparante communicatie brengen wij partijen bij elkaar om tot de beste oplossing te komen.”

Het team van Stam gerechtsdeurwaarders – incasso en juridisch advies bestaat uit vier gerechtsdeurwaarders, een jurist en negen backoffice medewerkers.

De vraag naar goede, laagdrempelige juridische dienstverlening groeit de laatste jaren aanzienlijk. Daarom heeft het kantoor nu ook de beschikking over een juridische unit die zich specifiek richt op huurrecht, verbintenissenrecht en goederenrecht. Bekijk hier de website van Stam juristen.

Vacatures

Ga hier naar het overzicht van onze openstaande vacatures.

KBVG

KBvG

Website Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders.

Keurmerk SVI

Sociaal Verantwoord Incasseren

Lees meer over ons SVI-keurmerk.

Executieverkopen

Informatie over actuele executieverkopen (veilingen).

Nieuwsblog

Lees hier onze blogs met actueel nieuws.

Voorwaarden

Lees hier onze algemene voorwaarden als pdf-bestand.

Klachten

Meer over onze klachtenprocedure en het indienen van een klacht.

Contact

Via onze contactpagina kunt u mailen of een terugbelverzoek sturen.